Selskapsmeny
serveres fra 1. april til 10. juni
Meny 1
Spekefat med parmaskinke, chorizo, fennikelsalami, parmesan og hjemmelaget pickles
Helstekt ytrefilet med bearnaise saus, pommes anna og grønnsaker parisienne
Sjokoladefondant med vaniljeis
2 retter 465,-
3 retter 575,-
Meny 2
Stekte reker «pil-pil»
Glasert svinenakke med rotgrønnsaker, rødvinsjy og pepperrot
Kokos pannacotta med grillet ananas og sorbet
2 retter 395,-
3 retter 475,-
Meny 3
Røkt laks med salat og cremevinaigrette
Kveite med jozu beurre blanc og asparges
Bringebær med sabayonnesaus og vaniljeis
695,-
Skalldyr Plateau
Hummer, sjøkreps, kongekrabbe, krabbe, reker, østers og kamskjell
serveres med godt brød, dipper og salat
895,-
Ekstra
Blåskjell a la Solsiden 99,-