Julemeny
FORRET
Charcutterie, brød, sennep, lefse
eller
Gravet laks, hovmestersaus, eggesalat
HOVEDRETT
Juletallerken - ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, julesaus
eller
Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe, mandelpotet
eller
Lutefisk med tradisjonelt tilbehør
DESSERT
Riskrem med rød saus
eller
Karamellpudding
2 retters med Juletallerken 595,-
3 retters med Juletallerken 695,-
2 retters med Pinnekjøtt eller Lutefisk 695,-
3 retters med Pinnekjøtt eller Lutefisk 795,-
Julemat
Juletallerken - ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, julesaus
495,-
Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe, mandelpotet
595,-
Lutefisk med tradisjonelt tilbehør
595,-
Våre selskapsmenyer er tilpasset grupper på 8 personer og oppover.
Hele selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle.
Menyen tilpasses selvfølgelig for allergikere og diettbehov.
Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før reservasjonen.